Maleena

Aidosti palveleva vaateliike Salon keskustassa

Maleena on monipuolinen naisten vaateliike, joka tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä vaihtoehtoja sekä arki- että juhlapukeutumiseen. Panostamme liikkeessämme sekä laatuun että vaihtoehtojen runsauteen ja valitsemme tuotteemme aina tarkkaan. Liikkeestämme et löydä tusinatavaraa tai kertakäyttömuotia, vaan laadukkaista materiaaleista valmistettuja klassisen tyylikkäitä vaatteita, jotka kestävät sekä käyttöä että aikaa.

Liikkeellämme on pitkät perinteet muodin, laadun sekä tyylin parissa: olemme tarjonneet asiakkaillemme yksilöllisiä asukokonaisuuksia jo yli 40 vuotta Salon keskustassa, ns. muotikadun varrella. Läheltämme löydät runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, joten meille saapuminen on aina vaivatonta – ja samalla voit hoitaa muutkin ostoksesi.


Henkilökohtaista palvelua ja pukeutumisneuvontaa

Meillä voit nauttia kokonaisvaltaisesta palvelusta ja sovittaa mieleisiäsi vaatteita ja asuja sillä aikaa, kun kokeneet ja palvelualttiit myyjämme tuovat koko- tai asustevaihtoehtoja kokeiltaviksi. Jotta vaate olisi varmasti oikean kokoinen, korjauspalvelumme ompelee tarvittaessa vaatteen juuri sinulle istuvaksi.

Olipa toiveena häävieraan asukokonaisuus, rippi- tai valmistujaismekko tai tyylikäs arki-look, liikkeestämme löytyy vaihtoehtoja niin klassiselle pukeutujalle, uudesta innostuvalle kuin kaikille muotitietoisille naisille!

Tervetuloa!

Ota yhteyttä