Henkilökohtaista pukeutumisneuvontaa Salon Maleenassa

Maleena on aidosti palveleva naisten vaateliike Salon keskustassa. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä naisten merkkivaatteita ja -asusteita alan huippunimiltä. Palvelualtis ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja pukeutumisneuvontaa jokaiselle asiakkaallemme. Maleenasta löydät upeat vaihtoehdot arkeen ja juhlaan – jokaiseen tyyliin. Tervetuloa tutustumaan ihanaan valikoimaamme!

Yksilöllisiä vaatteita ja asusteita

Runsas vaate- ja asustevalikoimamme koostuu huolella valittujen laatumerkkien tuotteista. 


Juhlamekkojen ja iltapukujen, jakkujen ja bleiserien, housujen ja hameiden sekä muun vaatevalikoimamme lisäksi liikkeessämme on runsaasti erilaisia asusteita koruista, huiveista ja iltalaukuista aina sukkahousuihin ja vöihin asti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden yksilöllisiin valintoihin, ja siksi samanlaisia vaatteita saattaa valikoimassamme olla vain muutama!

Vaatteiden korjauspalvelu takaa istuvuuden

Ammattitaidolla toteutettu korjauspalvelumme varmistaa, että vaate istuu kantajalleen täydellisesti. Teemme tarvittavat muokkaukset ja kokomuutokset valitsemiisi tuotteisiin!

Shoppailuaikaa tarpeen mukaan

Tarjoamme mahdollisuuden tulla ostoksille Maleenaan myös iltaisin
aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota yhteyttä maleena@maleena.fi, niin sovitaan yhdessä sinulle sopiva shoppailuaika.

Ihastuttavat muoti-illat

Järjestämme toiveesta muoti-iltoja pienryhmille. Tarjolla on tervetulomalja ja pientä purtavaa, asiaa pukeutumisesta, henkilökohtaista pukeutumisneuvontaa sekä mahdollisuus shoppailulle. Ota yhteyttä info@maleena.fi ja kysy lisää!

Täyden palvelun vaateliike

Maleena tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua muodin ja tyylin saralla. Runsaasta valikoimastamme löydät lukuisat vaihtoehdot niin arkeen kuin juhlaankin – klassista ja käytännöllistä, tämän hetken kuuminta muotia, ajatonta tyylikkyyttä! Meiltä löydät ihanat juhla-asut asusteineen esimerkiksi rippi-, valmistujais- tai hääjuhlaan, tyylikkäät arki-lookit jokaiseen tilaisuuteen sekä vaikkapa luottofarkut jokapäiväiseen käyttöön.

Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaan valikoimaamme ja nauttimaan ammattitaitoisesta pukeutumisneuvonnasta. Tavataan Maleenassa Salon keskustassa!